vlees-visgerechten-retro
Vleesgerechten
Visgerechten
 
 
 
* Bouillabaise

* Spies van botervis en scampis met fijne

groentjes en tuinkruidensaus 

 
* Zeewaterscampi's ( 8 )
Lookboter
Lookroom
     Lichte curry met appel
    "Het Moment "met een vleugje Pernod -  gegratineerd
 
* Vispannetje -  gegratineerd
 
* Zeewolffilet met saliesaus
 
* Zeetongfilets op Oostendse wijze
 
Vis van de Grill
 
* Mixed grill ( 6 soorten )
 ( scampi, gamba, zalm , pladijsfilet, botervis en green shell mossel  )
 
 
Deze gerechten worden geserveerd met frieten,
kroketten, puree, gratin, pasta of brood
 
* Huisbereide vidé met vleesballetjes
* Huisbereid stoofvlees met Grimbergen
* Spare ribs (natuur, zoet, pikant)
 
* Steak   250gr
* Steak  Het Moment
* Burger " Het Moment " met Angus beef en spicy wedges
* Kipsouvlaki's met tsaziki
 
Van de Grill
 
 
* Kipfilet
* Mixed grill (5 soorten)
                 ( kip , steak, merguez, ardeens , rib)
 
 
Deze gerechten worden geserveerd met frieten,
kroketten ,puree, gratin,  pasta of brood
 
Sauzen
 
Peperroom  - champignon natuur - champignonroom -
provençale - stroganoff - blackwell  - béarnaise
 
De bakwijze:
• Bleu: "bijna rauw" , maar wel warm in de kern.
• Saignant: "bloedrood ", aanbevolen door rasechte vleeseters.
• à point of “medium”: het vlees heeft een roze kleur
• Bien cuit: doorbakken, kurkdroog.

 

 

Ook een nieuwsbrief? Registreer je hier!

 open

Openingsuren "Het Moment Alken".

Ma-Di-Do-Vrij-Zo: vanaf 11:00u

Zaterdag: vanaf 16:00u

Woensdag: Het Moment van rust